Dentiss Logo

BaSS 2023 Kongresi, Katılımcıları İstanbul’a Davet Ediyor

İstanbul Atlas Üniversitesi, 9-12 Kasım 2023 tarihlerinde, Balkan Stomatoloji Derneği (BaSS) adına 27. Uluslararası Balkan Kongresi'ne ev sahipliği yapacak. Geleneksel olarak her yıl farklı bir Balkan ülkesine ulaşan kongre bayrağı, bu yıl Türkiye’de!
21.07.2023       15.46.41

Balkan Stomatoloji Derneği (BaSS), Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Kıbrıs, Yunanistan, Karadağ, Romanya, Sırbistan, FYROM ve Türkiye olmak üzere, 10 farklı Balkan ülkesinden diş hekimlerini buluşturan, bilim ve meslek kuruluşu. Her yıl farklı bir ülkede kongre düzenleyerek, uluslararası bilgi alışverişi sağlayan BaSS, katılımcıları Balkan coğrafyasında bir keşfe çıkartıyor. Kongrenin bayrağı da geleneksel olarak, kongrenin gerçekleştiği ülkeye taşınıyor.

Bu yıl İstanbul, tüm güzelliği ile kongrenin yeni durağı olacak. Bayrak ise İstanbul Atlas Üniversitesi’ne çoktan ulaştı. 27. BaSS Kongresi Başkanı Prof. Dr. A. Bülent Katiboğlu, Balkan Stomatoloji Derneği adına 27. Uluslararası Balkan Kongresi'ne ev sahipliği yapan İstanbul Atlas Üniversitesi olarak katılımcıları İstanbul'a davet ediyor: “İstanbul'un merkezinde bulunan kampüsümüzde, 9-12 Kasım 2023 tarihlerinde sizleri bir aile ortamında ağırlayacağız. Asırlık tarihi, sanatı ve doğal güzellikleriyle ünlü İstanbul şehri sizi bekliyor olacak”.

BaSS 2023 Kongresi'nin bilimsel programı, diş hekimleri için büyük önem taşıyan konuların yer aldığı üst düzey açılış konuşmaları, yuvarlak masa toplantıları ve ilgi çekici oturumlardan oluşacak. Seçkin uluslararası konuşmacılar, yaklaşık 800 katılımcıyla bilgi, deneyim ve uzmanlıklarını paylaşacak.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Şeref Güneyisi
22.07.2023 09.27.35

Klinikle ilgili kursların olmasını rica ediyorum

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.