Dentiss Logo

Dental Sektörün En Konforlu Fuarı’nda Yerinizi Ayırttınız mı?

Diş hekimlerini ve dental sektörü, 5 yıldızlı bir otel konforunda ağırlayan GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Cihaz ve Ekipmanları Fuarı, 13-15 Ekim’de, 19’uncu kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Katılımcı firma organizasyonunun ilk kez DİŞSİAD Kongre ve Konferans Org. Ltd. Şti. tarafından yürütüldüğü fuar iddiasını artırdı. Fuardaki saygın markalar arasında yerinizi ayırtmak ve KOSGEB desteği için geç kalmayın!
08.08.2023       18.24.25

Türkiye’nin diş hekimliği alanındaki en büyük bağımsız kongresi GREATIST, 13-15 Ekim 2023 tarihlerinde bilimsel yenilikleri diş hekimleri ile buluşturacak. Dental dünyanın en saygın buluşmaları arasında yer alan kongre, 19. GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Cihaz ve Ekipmanları Fuarı ile dental sektörün yıldız markalarına ev sahipliği yapacak.

GREATIST Fuarı, konuklarını Grand Cevahir Kongre Merkezi bünyesinde, Türkiye’nin en büyük kapalı balo salonu ve fuayesinde ağırlıyor. Ulusal ve uluslararası 80 civarında firmanın, 3500 m2 büyüklüğünde bir alanda sergilediği son teknoloji ve ürünler, katılımcı diş hekimlerine rahatça inceleyip deneme fırsatı veriyor. Beş yıldızlı otel konforunda düzenlenen fuarda, diş hekimleri çaylarını yudumlarken hem arkadaşları ile hem de üreticiler ile bir araya geliyor.

Her Yıl 3 Binin Üzerinde Ziyaretçi

Bilimsel açıdan saygın bir yer edinen GREATIST, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından katılımcıları ile özlenen bir buluşma. Her yıl 3 binin üzerinde diş hekimi, diş teknisyeni ve sektör temsilcileri, son bilimsel gelişmeleri takip etmek, yeni teknoloji ve ürünlerle tanışmak için burada. Yurt dışından katılımcı grafiğini de istikrarlı şekilde artıran etkinliğin konukları, yüzde 15-20 civarında yabancı katılımcılardan oluşuyor.

Fuar Artık Daha Güçlü

Bu yıl, GREATIST Fuar alanı için katılımcı firmaların organizasyonunu, ilk kez DİŞSİAD Kongre ve Konferans Org. Ltd. Şti. yürütüyor. Fuara güç katan bu değişim, sektörel hedeflere ulaşmak için bir sinerji kaynağı. GREATIST Fuarı’nda her yıl yerini koruyan pek çok firma var. Diş hekimlerinin aşina olduğu bu stantların arasına yeni şirketler de ekleniyor.

KOSGEB Destekliyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı olarak gerçekleştirilen GREATIST, KOSGEB Desteği alma imkânı ile firmalar için cazibesini yükseltiyor. İlk başvuran firmaların KOSGEB Fuar Desteği alma şansı daha yüksek olduğundan acele etmekte yarar var. GREATIST Fuarı’nda yerinizi ayırtmak için Fuar Organizasyon Yetkilisi Gözde Aynacı’ya aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Cep    : 0539 829 28 98

E-mail:[email protected]


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.