Dentiss Logo

Detax Implantlink Semi Forte

İmplant üstü restorasyonlar için 4:1 oranında rezin bazlı simandır. Güçlendirilmiş adezyon kuvveti ve basınç dayanımı, düşük yapışma yüzeyi ile özel abutmentleri, özellikle küçük abutmentleri geçici olarak yapıştırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Uzun süre sonra bile restorasyona zarar vermeden temizlenebilir.
16.06.2012       13.36.19
İmplant üstü restorasyonlar için 4:1 oranında rezin bazlı simandır. Güçlendirilmiş adezyon kuvveti ve basınç dayanımı, düşük yapışma yüzeyiyle özel abutmentleri, özellikle küçük abutmentleri geçici olarak yapıştırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Uzun süre sonra bile restorasyona zarar vermeden temizlenebilir. Düşük yer değiştirme direnci ve özellikle ince film kalınlığı ile doğru konumlandırma sağlar. Siman artıkları kolay temizlenir. Dual curing özellikte, tüm materyaller ile uyumlu olarak kullanılır. Doğal opak rengindedir. 5 ml mini-mix kartuş formundadır. Hamle Tıbbi Cihazlar: 0232 463 85 78
 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.