Dentiss Logo

Diş Hekimi Gözüyle Hayattan Kareler Yarışıyor

Ankara Dişhekimleri Odası, Dişhekimliği Haftası dolayısıyla fotoğraf yarışması düzenliyor. Son katılım tarihi 20 Ekim olan yarışmanın bu yılki teması “ Dişhekimi Gözüyle Güzel Ülkemizden Kareler”.
12.08.2013       14.41.13
Fotoğraf sanatı ile ilgilenen diş hekimleri ve diş hekimliği öğrencileri, hayata bakış açılarını aktarabileceği kareler ile yarışmaya katılabiliyor. Ülkemizin güzelliklerini yansıtan doğa, an ve insan unsurlarının ana tema olarak işleneceği yarışmada birinciye ödül olarak Canon 1100D DSLR fotoğraf makinesi, 18-55 mm lens, 50 mm lens ve 8 GB SD kart takdim edilecek. Yarışmayı ikinci olarak kazanan hekime Canon PowerShot SX500 IS DSLR like fotoğraf makinesı ve 8 GB SD kart verilecek. Dereceye üçüncü sırada giren hekime Canon PowerShot A 4050 IS Kompakt Fotoğraf Makinası ile 8 GB SD kart sunulacak. Mansiyon ödülü ise DÖRR tripod.

Bir hekimin en fazla beş fotoğraf ile katılabileceği bildirilen yarışma şartnamesinde fotoğrafların çerçeve ve paspartusuz 300 piksel ile ‘jpeg’ formatında olması, özgün bir eser olması, dijital ortamda bulunması, rakamlarla rumuzlandırılması gibi maddeler yer alıyor. Ayrıca kısa kenarın 20 santimetreyi geçmemesi gerekiyor.

Yarışmanın sonuçları 1 Kasım’da açıklanacak. Kazanan diş hekimlerinin ödülleri ise 22 Kasım Diş Hekimleri Günü’nde düzenlenecek olan ödül töreni esnasında takdim edilecek.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.