Dentiss Logo

IDEX 2024’teki VESTA Akademi Kursları Açıklandı

Dental sektörü buluşturacak olan IDEX 2024 Fuarı, diş hekimlerine kurslarla mesleki yeteneklerini artırmak için harika fırsatlar sunacak. Mezuniyet sonrası diş hekimliği eğitimlerinin öncüsü VESTA Akademi’nin, IDEX 2024 kapsamındaki kursları belli oldu, şimdi kayıt olabilirsiniz.
12.03.2024       13.50.08

IDEX 2024 Fuarı, dental sektörü diş hekimleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde 8-11 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecek fuarda, kaçırılmayacak bilimsel sunumlar ve kurslar katılımcı diş hekimlerini bekliyor olacak.

7. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu

2016 yılından beri, IDEX Fuarı’nı bilimsel bir şölene çeviren Dental Tribune Türkiye Sempozyumu için program açıklandı. Sempozyum, dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI), Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) ve VESTA Akademi işbirliği ile düzenleniyor.

Dört günlük program için katılım ücretsiz ancak kontenjan sınırı nedeniyle kayıt zorunlu. Katılım sertifikası alabilmek için de programa kayıt olarak katılmanız gerekiyor. Henüz kayıt olmadıysanız buradan kaydınızı yapabilirsiniz.

Kurslar için Kayıt Ekranı Açıldı

IDEX 2024 Fuarı kapsamında, VESTA Akademi ve İstanbul Dental Academy (IDA) tarafından kurs programları gerçekleştirilecek. Her iki akademi için de kurs listesine idex.org.tr sitesinden ulaşılacak. Kayıtlar da aynı site üzerinden yapılacak.

Diş hekimliğinde mezuniyet sonrası eğitimcilerin öncüsü VESTA Akademi kurslarının listesi aşağıdaki gibidir. Tüm VESTA Akademi kursları için saat ve salon detaylarına buradan ulaşılabilir.

08 Mayıs, Çarşamba

Estetik Diş Hekimliği - Gülüş Estetiğinde Botulinum Toksin Kullanımı - Prof. Dr. Nilsun Bağış

Periodontoloji - Dikiş Teknikleri ve Materyalleri Kursu - Dr. Becen Demir

09 Mayıs, Perşembe

Protetik Diş Hekimliği - All-on-X Tedavi Protokollerinde Ölçü Teknikleri - Doç. Dr. Özgün Özyılmaz

Dijital Diş Hekimliği - Dijital Gülümseme Tasarımı İçin Dental Fotoğrafçılık - Dr. Münir Demirel

10 Mayıs, Cuma

Çene Eklemi Rahatsızlıkları - Eklem Muayenesi Nasıl Yapılır ? Formlar Bize Neler Söyler? - Prof. Dr. Hanefi Kurt

Estetik Diş Hekimliği - Gülüş Dizaynı Uygulamalarında Hasta Beklentilerinin Karşılanması Estetik Parametreler Vs. Karakter Özellikleri - Dr. Berkin Öztürk


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.