Dentiss Logo

TAOMS Yeni Kongresini Açıkladı

Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği, uluslararası arenada her yıl gerçekleştirdiği bilimsel kongresinin yeni tarihini duyurdu. 18-22 Mayıs günleri arasında düzenleneceği açıklanan kongrenin 21’inci ayağı Muğla Bodrum’da yapılacak.
23.12.2013       10.28.56
Kurulduğu 1985 yılından bu yana bilimsel etkinlik ve çalışmalarını sürdüren dernek, bu yılki kongresini Muğla Hilton Bodrum Türkbükü Otel’de organize edecek. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş, Çene Cerrahisi Anabilim Dalı’ndan öğretim görevlisi Prof. Dr. Çetin Kasapoğlu’nun başkanlığını yapacağı kongre için oldukça zengin bir program oluşturuldu. Oral ve maksillofasiyal cerrahisinin güncel konuları üzerinde düzenlenen programda bilimsel oturumların yanı sıra konferanslara da yer verilecek.

Kongrede ana konular çerçevesinde şu başlıklar ele alınacak: implantoloji, oral patoloji ve cerrahi, bifosfonatlar ve ilişkili çene kemiği osteonekrozları, ortognatik cerrahi, temporomandibular eklem, distraksiyon osteogenezi, rekonstrüktif cerrahi, OMFC’de görüntüleme, travmatoloji, bölge enfeksiyonları, kozmetik-botoks.

Davetli konuşmacılar arasında Dr. Kemal Değer, Dr. George Dimitropoulos, Dr. Giovanni Mauro, Dr. Mehmet Manisalı, Dr. Tom Kwang Lee, Dr. Siegfried Janicke, Dr. Mirko Raffaini, Dr. Phuskar Mehra, Dr. Manlio Galie, Dr. Bruce N. Epker gibi isimler var.

Botoks Kursu da Var
Kongrede ayrıca botoks kursu da yapılacak. 21 Mayıs’ta saat 13.00’te başlayacak kurs Dr. Martin Kinsella tarafından verilecek. “Diş Hekimliğinde Botoks Uygulamaları ve Komplikasyonları” başlığı altındaki kursta 45 dakikalık konuşma sonrasında Kinsella; gönüllüler üzerinde kaş, göz çevresi estetiği, bruksizm ve gummy smile tedavisi için botoks uygulamaları yapacak. Bir saat sürecek workshop’a katılımda bir sınırlama yok.

TDB-SDE Yüksek Kurulu tarafından kredilendirilecek kongrede sözlü bildiri veya poster olarak bildiri sunumları da yapılabilecek. Organizasyonda resmi dil Türkçe ve İngilizce olacak. Ayrıca, sergi alanında firmalar ürünlerini tanıtacak.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.