Dentiss Logo

TDB, Colgate ile Diş Hassasiyeti Günlerini başlatıyor

TDB, Colgate ortaklığında 'Diş Hassasiyeti Günleri' düzenliyor. Proje kapsamında 21 Haziran ve 21 Temmuz tarihleri arasında gönüllü hekimler, hastalarına Colgate Hassas Dişlere Profesyonel Çözüm Hassasiyet Giderici Pat uygulaması yapacak. Bir aylık süre içerisinde projeye katılarak toplam 30 hastaya ait hassasiyet bilgilerini TDB'ye ulaştıran hekimlerin isimleri düzenlenecek bildiri raporunda yer alacak.
16.06.2012       14.47.38
Türk Dişhekimleri Birliği ve COLGATE’in birlikte düzenlediği Diş Hassasiyeti Günleri, 21 Haziran – 21 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek.

"Profesyonel Uygulama ile Hassasiyeti Gidermenin" hedeflendiği bu tarihlerde, gönüllü dişhekimleri tarafından rutin detertraj uygulaması yaptıran hastaların yanı sıra randevu alarak hassasiyet şikayeti ile gelen hastalara da Colgate® Hassas Dişlere Profesyonel Çözüm Hassasiyet Giderici Pat uygulaması yapılacak.

Hastalardan uygulama öncesinde ve sonrasında, hassasiyet skorlarını, dişhekimine gönderilecek olan ölçek ile tespit etmeleri istenecek; bu bilgiler dişhekimi tarafından kayıt edilecek. Elde edilen bütün veriler daha sonra TDB`ye gönderilerek bilimsel bir rapor hazırlanacak.

Bu rapor TDB Dergisi`nde yayınlanacak, projeye katılarak 30 hastasının bilgilerini ulaştıran dişhekimlerinin isimleri de bu bildiride yer alacak.

Ayrıntılı bilgi ve Başvuru için; www.hassasiyetgunleri.com

kaynak: tdb

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.