Dentiss Logo

TDB, Öğrenci Adaylarına Rehber Hazırladı

“Diş Hekimliği Mesleği Tanıtım Rehberi” adı altında yayınlanan 21 sayfalık rehberde mesleği seçerken dikkat edilmesi gerekenler, meslekle ilgili istatistikler gibi birçok konuya değiniliyor.
11.07.2013       10.41.01
Öğrencilerin üniversite sınavı telaşının ardından son günlerde tercih telaşı başladı. Bu kapsamda diş hekimliği mesleğini tercih etmek isteyenler için Türk Dişhekimliği Birliği bir rehber hazırladı. “Diş Hekimliği Mesleği Tanıtım Rehberi” adı altında yayınlanan 21 sayfalık rehberde mesleği seçerken dikkat edilmesi gerekenler, meslekle ilgili istatistikler gibi birçok konuya değiniliyor. Hazırlanan rehber ile yeteneklerinin farkına varmış bireylere “diş hekimliği” mesleğinin kendileri için uygun olup olmadığını anlamaları konusunda yardımcı olunmasını amaçlayan Birlik, şu açıklamalarda bulundu: “Meslek seçimi;  kimliğimizi, geleceğimizi, giderek yaşamımızı şekillendiren en önemli kararlardan biridir. Böylesine önemli kararı verirken çok az kişi kendisine uygun ve mutlu olabileceği bir seçim yapmaktadır. Bu kendimizi ve mesleğimizi yeterince tanımayışımızın doğal bir sonucudur. Mesleğe merhaba diyecek gençlerimize beklentilerinin ve umutlarının gerçekleşmesi yolundaki çabalarında başarılar diliyoruz”


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.