Dentiss Logo

YÜBDAT’tan Araştırmacı Hekimlere Büyük Kongre

TC Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, geleceğin araştırmacı bilim insanlarını 3. Geleneksel Ulusal 1. Uluslararası Öğrenci Araştırmaları Günü’ne davet ediyor. Sözlü ve poster sunumları için son başvuru tarihi 3 Mart.
17.01.2014       12.46.15
Bilimsel araştırmalar, olgu raporları ve yeni bir düşünce ortaya koyan (inovasyon) sunumlarına yer verilecek kongre, 4-5 Nisan günlerinde TC Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi İstek Göztepe Tesisleri’nde yapılacak. Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Bilimsel Araştırma Topluluğu (YÜBDAT) tarafından organize edilecek kongrede diş hekimliğine yönelik yeni çalışmalar, araştırmalar, teknolojiler ve güncellikler sunulacak. Sunumlar arasından seçilecek birinci çalışma sahibine 1000 Dolar, poster birincisine 500 Dolar, inovasyon sunumuna ise hediye paketi ödül olarak verilecek.

Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Temel Tıp bilimlerinin yanı sıra tüm alanlardan öğrenciler diş hekimliği ile ilgili konulardaki çalışmaları ile katılımcı olabilecek. Derleme ve meta-analizlerin kabul edilmeyeceği duyurulan kongrede araştırma ve olgu raporlarının orijinal ve daha önce yayınlanmamış olması şartı da koşuluyor. Daha önce öğrenci kongrelerinde sunulmuş ancak yayınlanmamış bildirilere başvuru yolu açık olacak. İnovasyon sunumları ise daha önce sunulmuş veya hayata geçirilmiş projeler arasından da kabul edilebilecek.

Kongre dili Türkçe/İngilizce olacak ve sözel bildiriler sanal ortamda çevrim içi bağlantı kurularak da yapılabilecek. Araştırmalar ve inovasyon sunumları sözel bildiri veya poster olarak; olgu raporları ise sadece poster olarak sunulabilecek. Sunum süresi poster sunumları için 5 dakika, sözel sunumlar için ise 10 dakika olacak.

3 Mart son gönderim tarihi olarak ilan edilen bildiri özetlerinin değerlendirme sonuçları 17 Mart’ta açıklanacak. Detaylı bilgi için [email protected] veya [email protected] adreslerinden eposta ile bilgi alınabilir.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.