Dentiss Logo

2024 Yılı Atama Kurası Sonuçları Belli Oldu

Sağlık Bakanlığı’nın eczacı, tabip, diş hekimleri için ilk defa ve yeniden atama kurası 22 Mart’ta Noter huzurunda gerçekleştirildi. İki aşamalı kura çekiminde önce eczacılık için başvuran adaylar sonra diğer branşlar için yerleştirme yapıldı.
22.03.2024       13.27.45

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi, uzman eczacı ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden atama yapıldı.

İlgili kadrolar için kura çekimi 22 Mart 2024 tarihinde saat 10:30 'da Sağlık Bakanlığı’nın Bilkent Yerleşkesinde Noter huzurunda gerçekleştirildi. Önce eczacılık için adayların kura çekimi tamamlandı. Birinci yerleştirme için 104 aday, eczacılık kadrolarına başvurdu.

İkinci yerleştirme için uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi kadroları için çekim yapıldı. Bu kura çekiminde 3059 münhal kadro için 14385 aday arasından kura çekildi.

Atama kura sonuçlarına, bu linkten ulaşabilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.