Dentiss Logo

Bausch'un OccluSense Sistemi ile Oklüzyon Testi Dijitalleşiyor

OccluSense, oklüzyon testinin kullanıldığı tüm diş hekimliği dallarında günlük uygulamaları kolaylaştırır ve ilk erken temastan maksimum interküspidasyona kadar, çiğneme basıncını hareketli görüntülerle gösterir.
08.04.2024       10.54.56

Cihaz, protetik çalışmalarında ve implant restorasyonlarında oklüzyonu, kuvvet dağılımlarını ve erken temasları doğrudan tedavi edebilmek için yarar sağlıyor.

Akü ile çalışan OccluSense sistemi, esnek, 60 µm inceliğinde ve kırmızı renk ile kaplanmış sensörlerini kullanarak statik ve dinamik oklüzyonu dijital olarak kaydetmeyi sağlar. OccluSense iPad app ile bu veriler analiz için kaydedilir ve karşılaştırılabilir ya da aktarılabilir.

Sensörlerin kırmızı renk ile kaplı olması, dişler üzerindede oklüzal temas noktalarını işaretler ve dijital olarak kaydedilen verileri bu noktalara daha kolay yerleştirmeyi sağlar.

OccluSense, oklüzyon testinin kullanıldığı tüm diş hekimliği dallarında günlük uygulamaları kolaylaştırır ve ilk erken temastan maksimum interküspidasyona kadar çiğneme basıncını hareketli görüntülerle gösterir. Daha fazla bilgi için www.occlusense.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.