Dentiss Logo

Diş Hekimlerinin Gazetesinde 99’uncu Sayı Yayınlandı

Dünyanın 90 ülkesinde diş hekimleri gündemi Dental Tribune’den takip ediyor. Bilimsel makaleler, güncel haberler, röportaj ve etkinlik ajandası ile hazırlanan Dental Tribune Türkiye Gazetesi, 99’uncu sayısıyla yayında.
17.04.2024       14.43.35

Vestiyer Yayın Grubu (VYG) tarafından, Dt. Mustafa Bekerecioğlu editörlüğünde hazırlanan Dental Tribune Türkiye Gazetesi’nin yeni sayısı, VYG Dijital Dergi Kütüphanesi’ne eklendi. Yeni sayıda Diş Teknisyeni Jeroen Klijnsma’nın 3D yazıcılarla ilgili makalesi, dijital teknolojilere ilgi duyan diş hekimi ve diş teknisyenleriyle buluşuyor. Dental sektörün heyecanla beklediği IDEX 2024 Fuarı ve 7. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’na dair merak edilenler, gazetede bulabileceklerinizden bazıları.

Bu sayıda haberlerin yanı sıra 3 farklı isimle röportajlar da var. İngiltere’ye yerleşmek isteyen hekimler için yeni bir seçeneği Knightsbridge Academy’den Dr. H. Hakan Yıldırım anlattı. Gazetede Doç. Dr. Mustafa Gündoğar ve Diş Teknisyeni Erkut Koca’nın röportajları da ilginizi çekebilir. İki değerli uzmanın başarıları, özellikle genç meslektaşlarına ilham verecek.

Ürün tanıtımları, diş tedavilerini daha konforlu hale getirmenize yardım etmek için hazırlandı. Bilimsel buluşmaları kaçırmak istemeyenler ise Türkiye ve dünyadan öne çıkan etkinlikleri, ajanda sayfasından takip edebilir.

Gazetenin Tüm Arşivi Ücretsiz Okunabilir

VYG Dijital Dergi Kütüphanesi, yayın grubunun 35 yıllık dergi arşivini dijitale taşıyor. Kütüphanede 13 farklı yayının yeni ve geçmiş sayılarını bulmak mümkün. Bu, yüzlerce makalenin elinizin altında olması anlamına geliyor. Sadece 200 TL’lik abonelik bedeliyle yıl boyunca bütün arşivden yararlanılabilir.

Her bir sayısı 15 TL olan Dental Tribüne Gazetesi, VYG Dijital Kütüphane üyeleri için tamamen ücretsiz. Gazetenin 99’uncu sayısını ve arşivini okumak için vyg.com.tr adresini ziyaret edip bir üyelik açmak yeterli.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.