Dentiss Logo

T-Resto Parion ile Yenilikçi Dolgu Deneyimi!

Türkiye’de üretilen ilk %100 yeni nesil kompozit malzemelerinden olan Parion, direkt ve indirekt restorasyonlar için Nano hibrit teknolojisine sahip, ışıkla sertleşen, radyoopak, universal bir kompozittir.
21.03.2024       11.51.18

Pario’nun benzersiz nano hibrit teknolojisi ve şırınga tasarımı hem posterior hem de anterior restorasyonlarda mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Restoratif dolgu işlemlerinde kusursuz çözümler sunar. Hızlı ve kolay uygulanabilirliği ile Parion, diş hekimlerinin sadakatini kazanıyor.

Vita skalası ile uyumlu 10 farklı renk tonu ile (A1-A2-A3-A4-B1-B2-C1-C2-I-UD) tüm katmanlama süreçlerinde sıra dışı çözümler sağlar. Estetik ve fonksiyonu mükemmel uyumu yakalayın. Güvenilirlik ve dayanıklılıkla hasta memnuniyetini artırın. Kolay ve hassas manipülasyonla işlerinizi hızlandırın. T-Resto Parion ile tanışmak için DENTAC Tel: 444 6 628.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.