Dentiss Logo

Ücretsiz Sempozyum Kaydınızı Tamamladınız mı?

7. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu IDEX 2024 Fuarı ile eş zamanlı olarak, 8-11 Mayıs 2024 tarihlerinde bilimsel sunumlara ve kurslara ev sahipliği yapacak. Dört gün sürecek olan ve sınırlı kontenjana sahip sempozyum için ücretsiz kaydınızı tamamladınız mı?
31.01.2024       13.08.26

2016 yılından beri IDEX Fuarı’nı, diş hekimlerinin mesleki gelişimlerini destekleyen bir bilimsel şölene dönüştüren Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun bu yıl yedincisi düzenlenecek. Dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI), Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) ve Vestiyer Yayın Grubu işbirliği ile düzenlenen sempozyum, IDEX Fuarı ile eş zamanlı olarak 8-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ulusal ve uluslararası konuşmacıların sahne alacağı kapsamlı programda, üç boyutlu yazıcılardan implant cerrahisine, ortodontik tedavilerden kavisli kanalların şekillendirilmesine kadar zengin bir içerik katılımcıları bekliyor. Sempozyum ücretsiz olsa da sunumlara giriş ve katılım sertifikası alabilmek için kayıt zorunluluğu bulunuyor. Sempozyuma kayıt, www.dtsempozyum.com sitesinden yapılabilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.