Eğitmen Erkut Koca, PTC Kitap Setini İnceledi

Dünya çapında 20 Exocad Eğitmeni’nden biri olan Diş Teknisyeni Erkut Koca, geçtiğimiz günlerde PTC Kitap Seti hakkında bir inceleme videosu yayınladı. Koca, diş hekimleri ve teknisyenlerine için eşsiz bir kaynak olan setin baskı kalitesinden içeriğine, görsellerine ve kıymetli editör hocalarına kadar önemli bulduğu noktaları paylaştı.
Erkut Koca, PTC Kitap Setini İnceledi Erkut Koca, PTC Kitap Setini İnceledi

Diş hekimleri ve diş teknisyenlerinin kütüphanesinde bulunması gereken PTC Teknik Kitaplar Seti, 10 ciltten oluşuyor. Her konunun, mükemmel fotoğraflar ve çizimlerle, adım adım anlatıldığı seri, diş morfolojisi, anterior/posterior anatomi, doğal gülüşün inşa edilmesi, porselen işlemleri, laboratuvar prosedürleri ve daha pek çok konuda, bugüne dek dünyada yayınlanmış en kapsamlı yayınlardan biri. Vestiyer Yayın Grubu’nun Türkçeye kazandırdığı setin arkasında 7 yıllık özenli bir çalışma var.

Dünya Çapındaki Eğitmenden İnceleme

Dünya çapında 20 Exocad Eğitmeni’nden biri olan Diş Teknisyeni Erkut Koca, meslektaşı ve eşi Zeynep Serpil Gönen ile verdiği eğitimler ile tanınıyor. Çift, M31 Atelier’de düzenledikleri kurslarda, şimdiye kadar yüzlerce katılımcıyı ağırladı.

Reklam

Genç neslin önemli eğitmenleri arasındaki Erkut Koca, geçtiğimiz günlerde PTC Kitap Seti hakkında bir inceleme videosu yayınladı. Koca, diş hekimleri ve teknisyenlerine için eşsiz bir kaynak olan setin baskı kalitesinden içeriğine, görsellerine ve kıymetli çeviri editörü hocalarına kadar önemli bulduğu noktaları paylaştı.

Videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Eğitmen Erkut Koca’nın PTC Set İncelemesi

Yazarı Ölene Kadar Kitap Setinin Çevirisine İzin Vermedi

Amerikalı diş teknisyeni John Ness, 30 yılı aşkın meslek ve eğitmenlik hayatından damıttığı bilgilerle mükemmel bir öğretim metodu geliştirdi. Kitapları İngilizce yazdı ve 2008’de vefat edinceye kadar, başka dile çevrilmesine izin vermedi. Ness’in vefatının ardından yazarın yayınevi, kitapların başka dillere çevrilmesinin önünü açtı ve ilk lisans alanlardan biri Vestiyer Yayın Grubu oldu.

Uğur Ergin ve Hanefi Kurt İmzası

Kitabın Türkçeye kazandırılmasında çok değerli isimlerin imzaları var. Dr. Uğur Ergin’in, PTC TechBook’u yayınlarken verdiği moral desteğinin yanı sıra, çeviri editörü olarak sunduğu büyük katkı tartışılmaz.

Çeviriler için Dr. Ali Murat Kökat, Bülent Yerdelen ve Nilgün Kayhan oldukça titiz çalıştılar. Tercüme kalitesine olan hassasiyet ve Türkçeye yakışır bir kalitede ürün çıkarma aşkı, PTC Yayınevi’nin her aşamadaki olağanüstü titizliği ile birleşince, maliyetler ve süreler tahminlerin çok ötesine geçti. Süreç zarfında, editörlük bayrağını Dr. Uğur Ergin’den Prof. Dr. Hanefi Kurt ve Dr. Şebnem Sarıoğlu Kurt devraldı. Serinin ilk cildi 2011’de yayınlanırken, tüm setin tamamlanması ise 2018’i buldu.

Sonuçta, gerçekten dört dörtlük, tercüme kalitesinden tasarımına, üstün baskı kalitesinden sanatsal denilebilecek derecede ciltlenme aşamasına kadar mükemmel bir set çıktı ortaya.

Bulabileceğiniz En Kapsamlı Set

Birinci Kitap / Arka Dişlerin Anatomisinin Basitleştirilmesi
İkinci Kitap / Ön Dişlerin Anatomisi ve Doğal Gülümsemenin Bilimi
Üçüncü Kitap / Kuron ve Köprü Protezlere Giriş
Dördüncü Kitap / Altyapı Tasarımı ve Yapımı
Beşinci Kitap / Anatomik Kron Köprü Modelajı
Altıncı Kitap / Ön ve Arka Dişlerde Porselen Uygulamaları
Yedinci Kitap / Arka Bölge Köprülerin Şekillendirilmesi
Sekizinci Kitap / Ön Bölge Köprülerin Şekillendirilmesi
Dokuzuncu Kitap / Dental Seramiklerde Renk
Onuncu Kitap / Doğal Protez Yapımı

ABD’de her cildi 199 Dolar’a satılan PTC TechBook, Türkiye’de set halinde özel indirimi ile sunuluyor. Takım halinde sipariş edildiğinde 11.241 TL yerine sadece 6.500 TL ödeyerek sete sahip olmak mümkün. Böylece yüzde 42 indirimle 4.741 TL cebinizde kalıyor.

PTC Teknik Kitaplar Setini Temin Edebileceğiniz Yerler

Vestiyer Yayın Grubu

0212 481 02 20

0552 286 96 60

vyg.com.tr/ptc

M31 Atelier

0541 392 87 85 (WhatsApp)

Akademisyen Yayınevi – Adana Nobel Kitapevi

0533 765 23 74

www.akademisyen.com

https://www.nobelkitabevi.com.tr/

Add a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam