Bisco dan yeni bir ürün , All Bond SE

Total Etch sistemlerde oluşan hassasiyet sıkıntısı sebebiyle , uzmanlar asitsiz adeziv sistemler üzerine yoğunlaşmıştır. Gelişen teknoloji ile birlikte Self etchler sistemler de gelişmiş , fakat bazı kusurları örtülememiştir , Bisco tarafından üretilen All Bond SE , self etch sistemlerdeki eksiklikleri ortadan kaldırarak , gelecekte asit uygulaması yapılmayacağının sinyallerini vermektedir .  
Bisco dan yeni bir ürün , All Bond SE Bisco dan yeni bir ürün , All Bond SE
Bisco dan yeni bir ürün , All Bond SE

Total Etch sistemlerde oluşan hassasiyet sıkıntısı sebebiyle , uzmanlar asitsiz adeziv sistemler üzerine yoğunlaşmıştır.


 


Gelişen teknoloji ile birlikte Self etchler sistemler de gelişmiş , fakat bazı kusurları örtülememiştir , Bisco tarafından üretilen All Bond SE , self etch sistemlerdeki eksiklikleri ortadan kaldırarak , gelecekte asit uygulaması yapılmayacağının sinyallerini vermektedir .


 


All Bond SE , Kendinden asitli bonding sistemlerine (Self Etch) olan güvensizliği ortadan kaldırmayı amaçlayan , üstün fiziksel ve kimyasal özellikleri ile muadillerinden öne çıkan yeni bir adeziv sistemidir.


 


·          Radyoopak olması ; tedavinin ileri aşamalarında bonding ile sekonder çürüğün ayırt edilmesini .


 


·          Ultra ince doldurucu partiküller içermesi  ; İşlem sonrası oluşan post operative hassasiyeti  önlemede etkili olduğu gibi kök yüzeyi hassasiyetlerinde de güvenle uygulanabilmesini sağlar  .


 


·          Renk Degiştirme İndikatörü ; Kontrolün sizde olduğu anlamına gelir , uygulama sınırlarını görür ve uygulama hatalarının önüne geçmiş olursunuz .


 


·          Yapısındaki ultra ince partiküler , All Bond SE’ye bir çok Total Etch sistemden üstün bağlantı sağlar .


 


·          Kullanım alanı çok geniştir ;


 


 .     Kompozit , Kompozit Veneer ,


 .    Porselen tamirleri


 .     Kompoziti , metale/Porselene


 .    Kompozit core (çekirdek) yapımında


 .    İndirekt Restorativ Simantasyon : Metal,porselen, ve kompozit


 .    Kök hassassiyeti icin  Kullanabilirsiniz .


 


 


Paşa Dental A.Ş

Add a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam