Denta Solaris’ten İleri Seviye İmplantoloji Kursu

Denta Solaris’in sponsorluğunda düzenlenecek ve 3 gün sürecek olan kurs, 05-07 Haziran tarihleri arasında Prof. Dr. Ateş Parlar, Prof. Dr. Tayfun Günbay ve Doç. Dr. Erhan Çömlekoğlu tarafından verilecek.
Denta Solaris’ten İleri Seviye İmplantoloji Kursu Denta Solaris’ten İleri Seviye İmplantoloji Kursu
Denta Solaris’ten İleri Seviye İmplantoloji Kursu
İmplant tedavisi yapan ancak bunu ileri seviyelere çıkarmak isteyen diş hekimleri için Denta Solaris’in sponsorluğunda, 05-07 Haziran tarihlerinde yapılacak olan ileri seviye implantoloji kursu, Taksim Titanic Otel’de yapılacak. Prof. Dr. Ateş Parlar, Prof. Dr. Tayfun Günbay ve Doç. Dr. Erhan Çömlekoğlu tarafından verilecek olan kursa yeterli sayıda implant uygulaması yapmış, standart vakalarda rahatlıkla implant tedavisi yapabilen ancak estetik, cerrahi ve protetik açıdan zorluklar taşıyan vakalara müdahale edebilmek için kendini geliştirmeye ihtiyacı olan diş hekimleri katılabilir.

Cerrahi ve protetik ileri uygulamaların anlatılacağı kursta teorik anlatım, video sunum, koyun kafaları ve özel modeller üzerinde uygulama ve vaka tartışmaları olacak.

Reklam

Üç günlük programda anlatılacak konulardan bazıları şöyle; Diş kaybı sonrasında oluşan sert ve yumuşak doku deformiteleri, Lokal kemik defektlerinin sınıflandırılması, Kemik hacmi implant stabilitesi için yeterli mi? karar anı, Mukozanın kalite ve kantite yönünden değerlendirilmesi, Bone splitting, bone expanding, bone condensation, İmplantolojide estetik kavramlar, cerrahi yönden estetik, değerlendirme ve estetik yönden planlama, estetik risk analizi. Perio- plastik yumuşak doku işlemleri, Mucograft, alloderm gibi materyaller, Tissue expander kullanımı, Horizontal ogmentasyon, Vertikal ogmentasyon, Kemik grefti olarak kullanılan biyolojik ve sentetik materyaller, Otojen greft elde etme yöntemleri ve elde edilebilecek bölgeler, Tam diş eksikliği; yaygın diş eksikliğinde protetik ve teknik zorluklar, Kapsamlı olgularda sıfır hata ile model eldesi için ileri ölçü teknikleri: Splintleme tekniği, İnterokluzal mesafenin fazla olduğu olgularda pembe-beyaz estetik oranlaması nasıldır ve hangi materyaller ile rehabilite edilebilir? Aşırı kısıtlı interokluzal mesafenin olduğu durumlarda vidalı tip monolitik zirkonya çözümleri, Hijyen sorunu yaşayabilecek hastalarda sabit protez ile çözüm yerine teleskopik köprü çözümü, Kusursuz kenar bütünlüğü ve dayanıklılık için teknisyeni yönlendirmek, Atrofik posterior maksillada implant tedavisi, Maksiller sinüs anatomisi ve fizyolojisi, Sinüs cerrahisi endikasyon ve kontrendikasyonları, Açık sinüs lift tekniği, vaka ve teknik seçimi, Periimplantitis tedavisi (rejeneratif ve eksizyonel teknikler), Koyun – dana çenelerinde sinüs lifting, blok kemik, bariyer ve yumuşak doku işlemleri, Plastik çene modellerinde sinüs lifting (alternatif)

Ayrıntılı Bilgi: 0312 466 06 10


Add a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir