Bu Kitaplarla Diş Teknisyenliğinde Yeni Bir Dönem Başlıyor

Diş teknisyenliği ve laboratuar işlemleri konusunda, dünyada bugüne kadar yayınlanmış en kapsamlı ve anlaşılır yayınlardan biri olan PTC Teknik Kitaplar Serisi artık Türkçe.
Bu Kitaplarla Diş Teknisyenliğinde Yeni Bir Dönem Başlıyor Bu Kitaplarla Diş Teknisyenliğinde Yeni Bir Dönem Başlıyor
Bu Kitaplarla Diş Teknisyenliğinde Yeni Bir Dönem Başlıyor
Vestiyer Yayın Grubu, diş teknisyenliği ve laboratuar işlemleri konusunda, dünyada bugüne kadar yayınlanmış en kapsamlı ve anlaşılır yayınlardan biri olan PTC Teknik Kitaplar Serisi’ni, Dr. Uğur Ergin ve Doç. Dr. Hanefi Kurt’un editörlüğünde Türkçe’ye kazandırdı.
 
John Ness’den Diş Teknisyenliğine Özel
PTC Teknik Kitaplar Serisi (The PTC TechBook Series)
 
Bu Kitaplarla Diş Teknisyenliğinde Yeni Bir Dönem BaşlıyorHer konunun, mükemmel fotoğraflar ve çizimlerle, adım adım anlatıldığı kitaplardan oluşan bu setin yazarı, Amerika’nın en ünlü diş teknisyenlerinden biri olan ve 2009 yılında vefat eden John Ness. Diş teknisyenliği eğitiminde, tamamiyle kendisine ait, tescilli bir sistemin mucidi olan Ness’in kitapları, şimdi Türkçe.
 
Adım adım diş teknisyenliği: Ne, nasıl yapılır?
 
PTC Teknik Kitaplar Dizisi, tecrübeyle dolu başarılı bir meslek hayatı boyunca edinilmiş bilginin damıtılmasıyla ortaya çıkmıştır. Dental laboratuvar teknolojisinin adım adım anlatıldığı, anlaşılması çok kolay bir ansiklopedi niteliğindedir.
 
Her Diş Teknisyeni İçin Mükemmel Bir Kaynak
 
Her şeyin fotoğraflarla ve anlaşılır bir dille anlatıldığı PTC Teknik Kitaplar Dizisi, baştan sona renkli, birinci sınıf bir baskıyla sunuluyor. Her ayrıntıyı adım adım inceleyen bu kitaplar, diş teknisyenleri için gerekli temel bilgi ve becerilerin yanı sıra dental anatomi ve estetiği de içermektedir.
Detaylı Bilgi

Kitaplarla ilgili detaylı bilgi almak için Vestiyer Yayın Grubu’nun vyg.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu Kitaplarla Diş Teknisyenliğinde Yeni Bir Dönem Başlıyor


 

Bu Kitaplarla Diş Teknisyenliğinde Yeni Bir Dönem Başlıyor

Advertisement

Takım Halinde Sipariş Edin %40 İndirim Alın
 
Vestiyer Yayın Grubu, ABD’de her bir cildi 149$ ilâ 199$ fiyatlarla satışta olan bu mükemmel seriyi, birinci sınıf çeviri ve birinci sınıf baskı kalitesiyle Türkçe’ye kazandırdı. Hem de büyük fiyat avantajıyla.
 

 
SINIRLI BASKI ADEDİ
PTC Teknik Kitaplar Serisi’nin çok özel fiyatlarla satılan bu ilk baskısı, sadece 250 takım olarak gerçekleştirildi. Yani birinci baskı tükendikten sonra, kitapların ikinci baskısı yapılacak ve fiyatlar büyük oranda değişmesi öngörülüyor.

Bu Kitaplarla Diş Teknisyenliğinde Yeni Bir Dönem Başlıyor

Add a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement