18-20 Mart 2016, İstanbul
İstanbul
Eğitmenler:
Prof. Dr. Bahadır Giray
Prof. Dr. M. Kemal Ünsal
Doç. Dr. Selçuk Tunalı
Kontenjan:
20 Kişi
Sinüs yükseltme, greftleme, karmaşık vakalar…
VESTA olarak düzenlemekte olduğumuz kurslar arasındaki en önemli başlıklardan biri hiç şüphesiz implantolojdir. Zaman içerisinde edindiğimiz tecrübeler ve katılımcı meslektaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda, sürekli bir gelişim çizgisi izleyen implantoloji kurslarımız, artık yeni bir dönemeçte.
On yıllık implantoloji eğitim tecrübemiz ile yedi yıllık kadavra uygulamalı kurs tecrübemizi sentezledik “Kadavra Uygulamalı İleri Seviye İmplantoloji Kursu”nu tasarladık.
Eğitmenlerin, uzun yıllar zarfında edindikleri deneyimlere dayanarak hazırladığı teorik anlatımlar, pratik uygulamalarla zenginleştirililiyor. Uygulamalar, önce özel modeller üzeride, ardından da taze insan kadavrası kullanılarak, gerçeğe en yakın dokular üzerinde gerçekleştiriliyor. İmplant yerleştirmeden dikiş tekniklerine, blok kemik greftinden membran kullanımına kadar birçok uygulamayı, bizzat deneyimleyeceksiniz.
Ayrıca, kendisi, daha karmaşık ve ileri vakalara geçme konusunda istekli; hasta portföyü ise buna uygun olmasına karşılık, bu konudaki bilgi ve becerisinin yeterli düzeyde olmadığı kanaatini taşıyan diş hekimleri için de oldukça verimli ve destekleyici bir içeriğe sahip.
İmplant uygulama konusundaki bilgi ve becerisini bir üst seviyeye taşımak isteyen diş hekimlerinin bilgilerini tazelemek, güncellemek ve güçlendirmek suretiyle, onlara greft materyalleri, greftleme teknikleri ve sinüs yükseltme konularında doyurucu bilgiler veriliyor. Böylece ileri vakalara geçiş noktasında yeterli bilgi, beceri, özgüven ve cesareti kazanmalarına destek olunuyor.
Üç gün sürecek olan Kadavra Uygulamalı İmplantoloji Temel Eğitimi, katılımcı diş hekimlerinin bilgilerini güncellemek, güçlendirmek ve sistematize etmek suretiyle, onlara bütüncül bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.
Kadavra Üzerinde Çalışmak Niçin Önemli?
Eğitimde kullanılacak olan taze insan kadavraları, formollenmemiş yani herhangi bir kimyasal işleme tabi tutulmamış, sadece dondurulmuş olduklarından, dokular tamamen gerçek yapılarını muhafaza etmektedir.
Bu yüzden mesleğinizi uygularken karşılaşacağınız riskleri önceden görme, dokuları yakından inceleme ve gerçek dokular üzerinde çalışma imkanı bulacaksınız.
Kadavrada Hangi Uygulamaları Yapacaksınız?
Aşağıda da belirtildiği gibi, kadavra üzerinde immediat implant yerleştirme, ramustan blok kemik grefti alma, vidalarla sabitleme gibi birçok işlemi, eğitmenler nezaretinde bizzat yapacaksınız.
Eğitim Nerede?
Üç gün sürecek olan implantoloji eğitimimizin teorik ve pratik bölümleri İstanbul Göztepe’de bulunan, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Birimi’nde gerçekleştirilecek.
Kadavra üzerindeki çalışmamız da yine aynı bina bünyesinde bulunan ve dünya standartlarında dizayn edilmiş anatomi laboratuvarında yapılacak.
Eğitim İçeriği Hakkında Bilgi İstiyorum
Eğitim içeriğinde anlatılacak konuların detaylı olarak yer aldığı Kadavra Uygulamalı İleri Seviye İmplantoloji Eğitimi Müfredatı’nı incelemek isterseniz, lütfen bize telefonla (0212 481 02 20) bildirin veya bir eposta gönderin:
Size hemen yollayalım.
Katılım Ücreti ve Ödeme Kolaylıkları
Eğitime Katılım Ücreti
İlk 10 Kayıt İçin: 4.650 TL (KDV Dahil)
11. Kayıttan İtibaren: 5.500 TL (KDV Dahil)
Fiyata Dahil: 3 günlük Kadavra Uygulamalı İleri Seviye İmplantoloji Eğitimi, teorik ve uygulamalı eğitimler, malzeme ve ekipman, eğitim dokümanları, öğle yemekleri ve çay-kahve servisi, sertifika.
Kredi Kartına Taksit
Katılım ücretini World veya Bonus kredi kartınızla vade farksız 5 taksitte,
diğer kredi kartlarıyla 2 taksitte ödeyebilirsiniz.
Size Uygun Ödeme Şekli
Size en uygun ödeme şeklini belirlemek ve detaylar hakkında bilgi almak için
0212 481 02 20
0555 518 87 27
no’lu telefondan İLHAN KÖSE ile görüşebilirsiniz.