Dentiss Logo

Ortodonti ve Diş Hekimliği Araştırmalarına 300 Bin Dolar Destek

Align Technology, 2010 yılından beri dünya genelindeki ortodonti ve diş hekimliği araştırmalarına destek sunuyor. 2024 Yılı Araştırma Ödülü Programında, araştırmacılara yaklaşık 300 bin dolar ödül verilecek. Program için son başvuru tarihi 8 Mart 2024.
25.12.2023       13.29.43

Align Technology'nin 2010 yılında başlattığı Araştırma Ödülü Programı, bu zamana kadar araştırmalara yaklaşık 3 milyon dolar fon sağladı. Geçtiğimiz yıl Gazi Üniversitesi’nden proje yürütücüsü Doç. Dr. Nehir Canıgür Bavbek ve ekibinin ortodonti dalındaki araştırmaları da desteklenen projeler arasında yer almıştı.

Şirket, dünya çapındaki üniversitelerdeki klinik ve bilimsel diş hekimliği araştırmalarını destekleyeceğini duyurdu. 2024 Yılı Araştırma Ödülü Programında, ortodonti ve diş hekimliği alanlarında hasta bakımını ilerletmeye yönelik bilimsel ve teknolojik araştırma girişimleri için üniversite öğretim üyelerine yaklaşık 300 bin dolar ödül verilecek.

Align Küresel Klinikten Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Dr. Mitra Derakhshan, programın araştırmacılar için bilimsel ve klinik çalışmaları teşvik etmek için heyecan verici bir fırsat olduğunu dile getirirken, “Hastaların tedavi sonuçlarını ve yaşam kalitesini iyileştirebilecek konuları ve araştırmaları sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Araştırma Ödül Bölgeleri

Amerika: Her biri 25.000 ABD Doları’na kadar olan dört adet birer yıllık ödül.

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika: Her biri 25.000 ABD Doları’na kadar olan birer yıllık dört ödül.

Asya-Pasifik: Her biri 25.000 ABD Doları’na kadar olan dört adet birer yıllık ödül.

Dental araştırma ödüllerine, Invisalign tedavisinin veya iTero tarayıcının mevcut olduğu üniversitelerdeki diş hekimliği veya bilimsel araştırmalarla ilgilenen tam zamanlı ve yarı zamanlı öğretim üyeleri başvurabilir. Araştırmalar, bağımsız bir akademik komite tarafından incelenecek.

Son başvuru tarihinin 8 Mart 2024 olduğu program için ödül sahipleri 3 Haziran 2024’te belli olacak. Hibe programına dair detaylara bu linkten ulaşılabilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.