Dentiss Logo

Septodont’tan Dental İğne Teknolojisi

Çoğu durumda dental iğnenin ucu, hasta ile ilk temastır. Ağrı yönetiminde lider Septodont, diş hekimi-hasta ilişkisindeki ilk anların önemli olduğuna inanarak, uzmanlığını iğne üretimine kadar genişletmiştir. Yüksek dental iğne teknolojisine sahip Septojet karpül iğneleri, hasta konforu için kusursuz bir deneyim sağlar.
05.01.2024       11.29.37

Septodont, diş hekimi-hasta ilişkisindeki ilk anların önemli olduğuna inanır. Yüksek kaliteli bir iğne seçmek, bu önemli anı güven aşılayan bir ana dönüştürmek çok önemlidir. Sıradan dental iğneler, elektron mikroskobu ile incelendiğinde, çapaklar, pürüzlü kenarlar ve kör noktalar gibi üretim kusurları görülebilir. Septoject iğneleri ise hasta konforu için kusursuz bir deneyim sağlar.

Şu anda cirosunun %75'i anestezik ürün yelpazesinden oluşan Septodont, uzmanlığını, anestezi prosedürü bağlamında kalitesi çok önemli olan iğnelerin üretimine kadar genişletmiştir. Şirket, bunu başarmak için Fransa'nın güneyindeki ayrı bir tesiste, Septoject ve Septoject XL dental iğneler geliştirmekte, üretmekte ve tüm dünyada kullanılmaktadır.

Septoject XL, daha geniş bir deliğe sahiptir. Bu sayede enjeksiyon işlemi sırasında daha düşük bir basınç yeterli olur. Septoject Evolution, ekipman açısından en son ve benzersiz yeniliktir. Patentli iğne, neşter şeklinde bir eğime sahiptir. Bu son derece etkilidir ve dokuyu yarmak yerine keserek içeri girer. Septoject Evolution bu nedenle pürüzsüz, kontrollü ve daha hassas iğne girişini kolaylaştırır.

Benzer şekilde, uygulayıcı ve ekip için iğne batması yaralanmalarına karşı gerçek koruma sağlayan güvenli enjeksiyon cihazları Ultra Safety Plus geliştirilmiştir. Septodont, kontamine iğnelerle çalışırken kaza riskini önleyecek bir sistem geliştirmek için 1991 yılından bu yana istikrarlı bir şekilde çalışmaktadır. Son olarak, anestezik ürünler yelpazesinde enjeksiyondan önce dokuları uyuşturmak için kullanılan şırıngalar ve topikal anestezikler de bulunmaktadır.

Septodont Karpül İğneleri:

  • %100 diş iğnelerine adanmış bir üretim tesisinde üretilir.
  • Her yıl 500 milyondan fazla yüksek kaliteli iğne üretimine sahiptir.
  • Dental iğneler üzerine güçlü Ar-Ge odağına sahiptir.
  • Yüksek kaliteli malzeme ve süreçlere sahiptir.
  • İğnelerin çekiş gücü %100 olarak test edilir.
  • 20 yılı aşkın süredir sürekli iyileştirme ve geliştirmeye odaklıdır.
  • Patentli tasarım içeren benzersiz ürün yelpazesine sahiptir.

Ultracain, Türkiye’de Septodont güvencesi ile diş hekimlerine sunulurken yüksek dental iğne teknolojisine sahip Septojet karpül iğneleri de Türkiye’de Avixa üzerinden temin edilebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.