Diyarbakır’da Dental Botoks Eğitimi için Kayıtlar Açıldı

Alanında en saygın eğitmenleri diş hekimleri ile buluşturan VESTA Akademi, son yıllarda büyük ilgi gören dental botoks workshop’unu, talepler üzerine Diyarbakır’da düzenleyecek. Eğitim, gittikçe önemi artan dental botulinum toksin uygulamalarını, Diyarbakır ve çevre illerdeki diş hekimleri için ulaşılabilir kıldığından önem taşıyor.

Botulinum Toksin’in diş hekimliğine özel tedavilerde kullanımı günden güne yaygınlık kazanıyor. Temporomandibular eklem bozuklukları, bruksizm, trismus, dental implant uygulamaları ile kombine, masseter kas hipertrofisi, sarkık dişeti (gummy smile) vakaları ve dentofasiyal estetik işlemler gibi birçok alanda, Botulinum Toksin uygulamalarıyla başarılı sonuçlar elde edilebiliyor.

Türkiye’de mezuniyet sonrası diş hekimliği eğitimlerinin öncüsü VESTA Akademi, saygın hocalarla özenle dizayn edilmiş kurs programları sunuyor. Akademi son olarak gelen talepler üzerine, Diyarbakır’da gerçekleşecek olan bir günlük Dental Botoks Uygulamaları Workshop’unu eğitim portföyüne ekledi. Workshop, önemli bir uygulamayı, Diyarbakır ve çevre illerdeki diş hekimleri için ulaşılabilir kıldığından oldukça değerli.

Bu alandaki en deneyimli eğitmenlerden Prof. Dr. Nilsun Bağış’ın, tecrübelerini aktaracağı programın detayları aşağıdaki linkten görülebilir. İnceleyebilir ve dolmadan kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Kurs hakkında detaylı bilgilere bu linkten ulaşabilirsiniz.

Advertisement

Add a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement