Dentiss Logo

Diş Hekimleri ve Diş Teknisyenlerine Özel Kitap Seti

John C. Ness’in PTC Teknik Kitaplar Serisi, 10 ciltte doğal gülümsemenin kapılarını aralıyor. Diş morfolojisini anlamak, alt yapı tasarımı, porselen uygulamaları ve doğal protez yapımı için vazgeçilmez bir kaynak olan seri, sınırlı sayıda basıldı. Her diş laboratuvarı ve kliniğinde bulunması gereken PTC kitapları için set indiriminden ve 5 taksit avantajından yararlanabilirsiniz.
04.11.2023       10.34.53

John C. Ness, diş teknisyenliği eğitiminde, tamamıyla kendisine ait, tescilli bir sistemin mucidi. Vestiyer Yayın Grubu, ünlü diş teknisyeninin PTC Teknik Kitaplar Serisi’ni, Dr. Uğur Ergin ve Prof. Dr. Hanefi Kurt’un editörlüğünde Türkçeye kazandırdı. Öğrenciler, diş hekimleri ve diş teknisyenleri için harika bir kaynak olan kitap seti, sanatsal kalitede baskı ve cildi ile sınırlı sayıda basıldı.

Seri, ansiklopedi niteliğinde 10 ciltten oluşuyor. Her konunun, mükemmel fotoğraflar ve çizimlerle, adım adım anlatıldığı kitaplardan oluşan set, diş morfolojisi, anterior/posterior anatomi, doğal gülüşün inşa edilmesi, porselen işlemleri, laboratuvar prosedürleri ve daha pek çok konuda, bugüne dek dünyada yayınlanmış en kapsamlı, en anlaşılır yayınlardan biri.

ABD’de Bir Cildi 199 Dolar'dan Satılıyor

Birinci Kitap / Arka Dişlerin Anatomisinin Basitleştirilmesi
İkinci Kitap / Ön Dişlerin Anatomisi ve Doğal Gülümsemenin Bilimi
Üçüncü Kitap / Kuron ve Köprü Protezlere Giriş
Dördüncü Kitap / Altyapı Tasarımı ve Yapımı
Beşinci Kitap / Anatomik Kron Köprü Modelajı
Altıncı Kitap / Ön ve Arka Dişlerde Porselen Uygulamaları
Yedinci Kitap / Arka Bölge Köprülerin Şekillendirilmesi
Sekizinci Kitap / Ön Bölge Köprülerin Şekillendirilmesi
Dokuzuncu Kitap / Dental Seramiklerde Renk
Onuncu Kitap / Doğal Protez Yapımı

ABD’de her cildi 199 Dolar’a satılan PTC TechBook, Türkiye’de set halinde özel indirimi ile sunuluyor. Takım halinde sipariş edildiğinde 11.241 TL yerine sadece 6.500 TL ödeyerek sete sahip olmak mümkün. Böylece yüzde 42 indirimle 4.741 TL cebinizde kalıyor. Kitapları incelemek ve sipariş için bu linki ziyaret edebilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.