Dentiss Logo

Diş Hekimlerinin Gazetesi Dental Tribune’de 96’ncı Sayı

Dental Tribune Türkiye Gazetesi’nin yeni sayısı, VYG Dijital Kütüphane’ye eklendi. Diş hekimleri, 90’dan fazla ülkede gelişmeleri bu gazeteden takip ediyor. Haberler, röportajlar ve bilimsel makalelerle hazırlanan Dental Tribune, dijital kütüphane üyeleri için tamamen ücretsiz.
17.07.2023       11.59.10

Almanya merkezli Oemus Media tarafından yayınlanan Dental Tribune International’ın lisanslı Türkçe baskısı, Vestiyer Yayın Grubu (VYG) tarafından hazırlanıyor. Dental Tribune Türkiye Gazetesi’nin yeni sayısı, VYG Dijital Kütüphane’ye eklendi.

Dünyada, 90’dan fazla ülkede yayınlanan gazete, 600 binden fazla diş hekiminin bilgi kaynağı. Sektörel gelişmeler, bilimsel makaleler, sektörün öne çıkan isimleriyle röportajlar, ürün tanıtımları ve dental ajanda, gazetede yer alan bölümlerden bazıları.

Gazetenin 96’ncı sayısı, vyg.com.tr adresindeki VYG Dijital Kütüphane’de okurlara sunuluyor. Her bir sayısı 15 TL olan Dental Tribüne, VYG Dijital Kütüphane üyeleri için tamamen ücretsiz, hem de tüm arşivi ile beraber. Okumaya başlamak için ücretsiz bir üyelik açmak yeterli.

Yeni Sayıda Neler Var?

  • Öne çıkan diş hekimliği haberleri.
  • ND Mimarlık Kurucuları ile yapılan röportaj, diş kliniklerinde değişen ihtiyaçlar ve klinik kuracak diş hekimlerine yeni yönetmeliğin getirdikleri hakkında bilgiler içeriyor.
  • “Posterior İmplant Çevresi Yumuşak Doku Defektin Tedavisinde Yılan Tekniği” başlıklı vaka raporu, implantın çevresindeki yumuşak dokuyu iyileştirmek için yeni bir teknik sunuyor.
  • Ürün tanıtımları.
  • Türkiye ve dünyadan dental ajanda.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.