Dentiss Logo

Yeni Sayı, Diş Hekimlerinin Dijital Kütüphanesinde

Vestiyer Yayın Grubu’nun 34 yıllık dergi arşivini sunduğu dijital kütüphanesi, vyg.com.tr adresinde. Dental Tribune Türkiye Gazetesi’nin 97’nci sayısı, VYG Dijital Kütüphane’ye eklendi. Gazete, tamamen ücretsiz okunabiliyor.
07.11.2023       11.35.40

Diş hekimleri, 90’dan fazla ülkede gelişmeleri Dental Tribune Gazetesi’nden takip ediyor. Almanya merkezli Oemus Media tarafından yayınlanan Dental Tribune International’ın lisanslı Türkçe baskısı, Vestiyer Yayın Grubu (VYG) tarafından hazırlanıyor. Dental Tribune Türkiye Gazetesi’nin yeni sayısı çıktı ve VYG Dijital Kütüphane’ye eklendi.

Dijital kütüphaneye vyg.com.tr adresinden ulaşılabilir. Ücretsiz üyelikle okunabilen yayınların yanı sıra yıllık 200 TL’lik abonelik ile tüm yayınlar elinizin altında. Her bir sayısı 15 TL olan Dental Tribüne Gazetesi, VYG Dijital Kütüphane üyeleri için tamamen ücretsiz, hem de tüm arşivi ile beraber. Okumaya başlamak için bir üyelik açmak yeterli.

Yeni Sayıda Neler Var?

  • Öne çıkan diş hekimliği haberleri ve röportajlar.
  • Dr. Alessandro Pezzana’dan “Estetik Bölgede Mock-Up Rehberli Son Derece Minimal İnvaziv Veneer Preparasyonları” başlıklı Vaka Raporu.
  • Prof. Dr. Ayşegül Demirhan Erdemir’den “Cumhuriyet Döneminde Diş Hekimliğinin Gelişimi Üzerine Notlar”.
  • Diş hekimlerine özel ürün tanıtımları.
  • Türkiye ve dünyadan dental ajanda.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.