Dentiss Logo

Dişhekimliği Dergisi’nde Kapak Konusu, Dental Turizm

Dişhekimliği Dergisi’nin 148’inci sayısı, VYG Dijital Dergi Kütüphanesi’ne eklendi. Dergide, dental turizm konusunda merak edilen sorulara, uzman isimlerin verdiği yanıtları bulmak mümkün. Yeni sayı, ilk 30 gün ücretsiz üyelikle okunabilir.
30.01.2024       17.48.40

Her sayıda bir kapak konusunun ele alındığı Dişhekimliği Dergisi’nin yeni sayısı çıktı. Bilimsel makaleler, haber ve röportajların yer aldığı 148’inci sayı, Vestiyer Yayın Grubu’nun vyg.com.tr adresinde yer alan dijital dergi kütüphanesine eklendi.

Dental turizm konusu kapsamında 3 değerli isim, merak edilen soruları yanıtladı. Sağlık turizmi eğitimleri veren Ahmet Yardımcı, dental turizmde kliniklerin karşılaştığı sorunlardan hedef koyarken yapılan hatalara kadar pek çok bilgi paylaştı. Dr. Ender Günay, sağlık turizminde komplikasyonların yönetimi ve komplikasyon sigortasında yüzde 70’e varan devlet teşviklerini anlattı. Dt. Efe Çelebi ise kurumsallaşma ve kliniklerin yabancı hastalara hazırlanması konularında bilgiler aktardı.

Bilimsel Makaleler de Diş Hekimlerini Bekliyor

  • Doç. Dr. Onur Şahin’in “Aşırı Atrofik Maksillanın Quad Zigoma Cerrahisi ile Rehabilitasyonu” başlıklı vakası,
  • Dr. Can Berk Özer’in “Oral Liken Planus: Retrospektif Çalışma” başlıklı araştırması,
  • Prof. Dr. Onur Geçkili’nin “Onkoloji Hastalarında Protetik Yaklaşım” başlıklı derlemesi,
  • Doç. Dr. Esra Pamukçu’nun “Küçük Azı ve Büyük Azı Dişlerine Ait Farklı Kök Kanal Konfigürasyonlarının Klinik Olarak Değerlendirilmesi” başlıklı derlemesi,
  • Prof. Dr. Ayşegül Demirhan Erdemir’in “Eski Hint’te Diş Hekimliği: İlk Çağlarda Bazı Uygulamalar” başlıklı makalesi dergide diş hekimlerine sunuluyor.
  • Hukuk sayfalarında ise Arb. Av. Tutam Okşak, “Sağlık Sektöründe Tanıtım ve Bilgilendirme Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik” konusunu kaleme aldı.

Ürün tanıtımları, dental ajanda ve güncel haberler de dergide bulabilecekleriniz arasında. Mekan Tasarımı sayfalarının bu sayıdaki konuğu ise Dişçim İstanbul Diş Klinikleri oldu. Yeni sayı, 30 gün boyunca vyg.com.tr adresinden ücretsiz üyelikle okunabilir. Dijital kütüphanedeki 13 farklı yayından yararlanmak için yıllık abonelik ücreti ise sadece 200 TL.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.