Dentiss Logo

Diş Hekimlerinin Gazetesinde Yeni Sayı

Dental Tribune Türkiye Gazetesi’nin 98’inci sayısı, VYG Dijital Kütüphane’ye eklendi. Doksandan fazla ülkede yayınlanan gazetenin Türkiye edisyonu, tamamen ücretsiz okunabiliyor.
30.01.2024       18.08.45

Almanya merkezli Oemus Media tarafından yayınlanan Dental Tribune International’ın lisanslı Türkçe baskısı, Vestiyer Yayın Grubu (VYG) tarafından hazırlanıyor. Dental Tribune Türkiye Gazetesi’nin yeni sayısı çıktı ve VYG Dijital Kütüphane’ye eklendi.

Bu sayıda, güncel diş hekimliği haberleri, yeni yılda tercih edilebilecek mezuniyet sonrası eğitimler, ürün tanıtımları ve diş hekimlerinin takip ettiği kongre ve fuarlardan oluşan dental ajanda, okurları bekliyor. Bilim haberlerinin yanı sıra diş hekimlerinin sorunları ve talepleri de gazetedeki haberler arasında. Kış mevsiminde olmamız nedeniyle, bağışıklık sistemi üzerinde anahtar role sahip D vitamini hakkında bir makale de diş hekimlerine sunuluyor.

Dijital kütüphaneye vyg.com.tr adresinden ulaşılabilir. Her bir sayısı 15 TL olan Dental Tribüne Gazetesi, VYG Dijital Kütüphane üyeleri için tamamen ücretsiz, hem de tüm arşivi ile beraber. Dilerseniz hemen şimdi bir üyelik açıp okuyabilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.