Dentiss Logo

Tatilde, Hediye Dergilerinize Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Tatilinizi, iyi bir planlama ile eğlenmek, dinlenmek ve yenilenmek için kullanabilirsiniz. Sürekli gelişime inanan diş hekimleri için VYG dijital kütüphanesindeki dergiler, her yerden ulaşabileceğiniz kadar pratik. İster yolculukta ister kumsalda, yüzlerce makale, röportajlar ve ürün incelemeleri hep yanınızda.
20.06.2023       14.23.22

Yaz günlerinde, herkesin hayalinde güzel bir tatil var. Belki yurt dışında yeni şehirler keşfedecek, belki memleketinizde ailenizle buluşacaksınız. Yeşillikler arasında kuş seslerini dinlemeyi ya da masmavi sularda serinlemeyi hayal ediyor olabilirsiniz. Planınız ne olursa olsun, tatil dinlenmek için olduğu kadar yenilenmek için de bir fırsat. Yeni alışkanlıklar, hayatınızı istediğiniz yönde değiştirmek için size yardım edebilir. Her gün bir makale okumanın mesleğinize neler katabileceğini hayal edebiliyor musunuz?

Sürekli öğrenmek, her meslekte olduğu gibi diş hekimliğinde de bir ihtiyaç. Bilgiye ulaşmanın eskisine göre daha kolay olması da gelişimi kolaylaştıran bir unsur. Vestiyer Yayın Grubu, 34 yıllık dergi arşivini aktardığı vyg.com.tr adresindeki dijital kütüphanesi ile işine aşık diş hekimlerini destekliyor.

28 Binin Üzerinde Üyesiyle En Geniş Kütüphane

Geçtiğimiz bayram, dijital dergi kütüphanesinde, 28 binin üzerinde diş hekimine ücretsiz abonelik tanımlandı. VYG’nin eski aboneleri için tanımlanan birer yıllık abonelikler devam ediyor. Bilimsel makalelerle hazırlanan 13 farklı derginin arşivi; araştırmalar, vakalar ve derlemelerle yüzlerce yayın demek.

Şimdi Okumaya Başlayabilirsiniz

İsminize tanımlanmış aboneliğinize ulaşmak oldukça kolay. Bunun için vyg.com.tr adresindeki VYG Dijital Kütüphaneyi ziyaret edebilirsiniz. Üye girişi yaparken, giriş ekranında Kullanıcı Adı kısmına, Vestiyer Yayın Grubu sistemine kayıt olduğunuz mail adresinizi yazıp, şifremi unuttum seçeneğini tercih etmeniz yeterli. Mailinize gelecek link üzerinden şifrenizi sıfırlayıp okumaya başlayabilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.